Přihlášení
Uživatel:
Heslo:

E-mailový zpravodaj
 
 

Informace o novinkách a akcích na Váš e-mail.

Vaše dotazy, naše odpovědi

 

Své dotazy do poradny MIRRA zasílejte na adresu objednavky@kosmeceutika.cz
 
Dotaz: gel SILVER
Dobrý den, přípravek SILVER jsem u Vás zakoupil asi před dvěma týdny. Od té doby se mi pleť radikálně zhoršila. Krém používám 2x denně ... Čím je to způsobeno ? Produkt SILVER mi doporučil kamarád, kterému fungoval dobře, ale mě zatím ne. Děkuji za odpověď.
Odpověď MIRRA:
Ráda bych Vám pomohla vyléčit pokožku - předpokládám, že se jedná o akné.
Víte, vyřešit aknózní zánět na pokožce nebývá lehké a také u každého člověka je průběh jiný. Nicméně vždy, když dochází k očistě a ozdravení, se nejprve stav pokožky zhorší - v případě používání gelu SILVER je to proto, že dokáže "vytáhnout" z hloubky příčiny zánětu na povrch. To se pak může projevit na nějaký čas zhoršením pleti. Proto doporučuji: vytrvejte. Ovšem zároveň upozorňuji, že "zázračná mastička", která navždy akné odstraní, neexistuje. Akné je jen projevem stavu vnitřních orgánů (v tomto případě jater a trávicího traktu) na kůži. Vždy je třeba důkladně očistit tělo zevnitř a upravit jídelníček. Samozřejmě důležitou roli hraje i hormonální systém. Pro vnitřní očistu doporučuji jaterní drenážní komplex MIRANDA 1 a střevní komplex LAMINARIA.
V případě Vašeho zájmu, Vám mohu poradit, co je třeba v jídelníčku změnit. Potřebovala bych se ale také na některé konkrétní věci zeptat. Můžete zavolat na naši bezplatnou Zelenou linku nebo si domluvit návštěvu v naší pražské prodejně.
 
Dotaz: Křečové žíly
Mám zákaznici s křečovými žilami, který přípravek pro ni bude vhodný? Přípravek angio je určený na obličej?
Odpověď MIRRA:
Na křečové žíly doporučuji balzám REVENTON, případně koupele nebo obklady s TONUS PLUS P. Vnitřně doporučuji užívat biologicky aktivní doplněk stravy MIRRASIL 2.
Balzám ANGIO je vhodný pro péči o obličej, na rozšířené žilky.
 
Dotaz: Tukový nádor
Dobrý den, kdysi dávno jsem měla v levém zápěstním kloubu tukový nádor. Nechala jsem si ho na chirurgii odoperovat a za tři měsíce se mi udělal v tom samém místě znovu. Na operaci jsem znovu nechtěla a tak mý rodiče zašly do vašeho obchodu a koupily dva přípravky.Jeden se jmenoval Šišejkan a bohužel na druhý si nemůžeme vzpomenout. Nemohly byste nám prosím poradit? Tukový nádor totiž potom zmizel.
Odpověď MIRRA:
Postiženou oblast doporučujeme potírat nejprve balzámem MIRRALGIN a poté balzámem ŠISEJKAN, nejméně 2x denně (ráno a večer) na čistou pokožku. Oba tyto přípravky se velmi dobře doplňují
 
Dotaz: Atopický ekzém
Od malička trpím atopickým ekzémem na rukách a mám velké zkušenosti s hruznými preparáty, které více či méně sice snížily výskyt ekzému, ale pouze na krátkou dobu. Ráda bych vyzkoušela BADS a případne Mirra krémy. Prosím, poraďte mi, které preparáty z Vaší nabídky jsou vhodné a případně jak je mam užívat. Zároveň bych ráda požádala o radu pro moji maminku, která trpí obtížemi v klimakteriu, především velmi nepříjemnými a velmi často se opakujícími návaly a nechce užívat hormony. Předem velmi děkuji za odpověď.
Odpověď MIRRA:
Pro zklidnění atopického ekzému doporučuji koupele v TONUS PLUS D (1-3x týdně), případně obklady postižených míst; po koupeli se již nesprchujte. Koupele celého těla jsou samozřejmě účinnější. Postižená místa potírejte, nejlépe na vlhkou pokožku s TONUS PLUS D, (nejméně 2x denně - ráno a večer) krémem METELICE. V případě silného svědění, můžete potírat i balzámem MIRRALGIN (nejprve MIRRALGIN a za několik minut METELICE). Noste při sobě a vdechujte kdykoli během dne aromakompozici AROMA STRESOL.
Pro vnitřní očistu a posílení organismu doporučuji užívat biologicky aktivní doplňky stravy MIRANDA 4 + MIRRASIL 1 (MIRANDA 4 - 3x denně 2 tbl. na začátku jídla; MIRRASIL 1 - 3x denně 1 tobol. na konci jídla). Po vybrání přípravků si udělejte 1 týdenní přestávku a dále užívejte MIRANDA 1 + MIRRASIL 3 (MIRANDA 1 - 2x denně na začátku jídla; MIRRASIL 3 - 3x denně 1 tobol. na konci jídla). Dodržujte prosím pitný režim!
Pro Vaši maminku doporučuji koupele v TONUS PLUS S (2x týdně) a vnitřní užívání biologicky aktivních doplňky stravy MIRRA EVA + MIRRASIL 3 (MIRRA EVA - 2x denně 1 tobol. před jídlem; MIRRASIL 3 - 3x denně 1 tobol. po jídle). Vhodné je také vdechovat aromakompozici AROMA STRESOL.
 
Dotaz: ruce i nohy plné červených teček
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda-li máte zkušenosti s onemocněním keratosis pilaris - jedná se o pokožku, která je třeba na sluníčku hezká a za 5 minut ve stínu mám ruky i nohy plné červených teček. jsem již zoufala... tečky jsou hlavně na pažích vystouplé. tzv. krupička. Vadí mi to hlavně z estetického důvodu. Krátké tričko nenosím ani krátké kalhoty. Mohly by mi vaše produkty pomoci??? Moooooooooooooooc vás prosím o radu a přeji příjemný den.
Odpověď MIRRA:
Podle popsaných příznaků doporučuji vnitřně užívat biologicky aktivní doplněk stravy MIRRAVIT a MIRRASIL 1, postižená místa zkuste potírat balzámem ANGIO a gel-balzámem BIFIRON (ráno i večer, nejprve ANGIO a pak BIFORON). Doporučuji také nejméně 2x týdně koupele v TONUS PLUS D.
 
Dotaz:
Velmi děkuji za pomoc. Atopický ekzém se po BADS a Meteličce velmi zklidnil. Rozhodně budu pokračovat v užívání dál. Nové puchýřky se již téměř netvoří a ruce již nejsou rozpraskané do krve.
Dovoluji si požádat Vás ještě o radu pro mého 54- letého tatínka, který po 25 - ti letech přestal ze dne na den kouřit a zřejmě si tím rozbouřil imunitu. Nekouří již devět měsíců, ale hned v začátku se musel vypořádat s úporným průjmem, který měli problém zvládnou i lékaři, a úbytkem bílých krvinek. Zároveň se mu začaly tvořit afty v ústech, kterých má někdy i sedm. Díky bolestivosti vřídků nemůže dobře mluvit ani jíst. Na radu lékařů užívá již několik měsíců GS imunostim, vitamíny C, E, B, B12, zinek, selen, kyselinu listovou a zkoušel i nápoj s aloe. Výsledky jsou však mizivé. Vždy má v ústech aspoň jeden vřídek. Zároveň má vysoký krevní tlak (před dvěma lety prodělal zánět žil), vyšší nitrooční tlak a problémy s ledvinami (před několika lety jej navštívila i ledvinová kolika). Vysoký krevní tlak částečně podědil po své matce. Dodržuje pitný režim minimálně dva litry denně, ale spíše kolem tří litrů. Neměla by, prosím, Miřřička nějakou pomoc především kvůli úporným aftům? Předem velmi děkuji.
Odpověď MIRRA:
Věřím, že dlouhodobé užívání BADS a potírání METELICÍ Vám přinese další zlepšení ekzému.
Pro Vašeho tatínka doporučuji následující intenzivní kúru:
1) koupele (2-3x) týdně v TONUS PLUS S (Pozor, aby teplota vody byla skutečně 36-38°C; příliš horká koupel přináší opačný účinek!)
2)masáž zátylku balzámem REVENTON (ráno a večer); v případě křečových žil, potírejte samozřejmě i místa výskytu
3) vnitřní užívání BADS po dobu 20 dnů:
MIRRADOL: 1x denně (ráno) 5 tbl. společně s jídlem + MIRRASIL 3: 3x denně na konci jídla 2 tobolky MEDELLA 2: 1x denně (večer) na začátku jídla 2 tobolky
- po uběhnutí 20 dnů je vhodné zařadit 1 týdenní přestávku. Napište mi, jak se tatínek bude cítit a uvidíme, zda bychom stejnou kúru ještě zopakovali nebo změníme skladbu biologicky aktivních doplňků k užívání tak, abychom se zaměřili na podporu a očistu ledvin.
 
Dotaz: prsa a kojeni
Dobry den, mohu používat váš olejíček na prsa při kojení?
Odpověď MIRRA:
Sérum DERMA BYST s kaviárem je vysoce účinné a zároveň velmi šetrné. Jeho používání je doporučeno i v těhotenství a během kojení. Doporučuji používat společně s balzámem na poprsí BYSTOL.
 
Dotaz: Chtěla bych se ještě zeptat, jestli máte nějaké zkušenosti s vašimi přípravky při použití na strie.
Jestli byste mi nějaké mohla doporučit. Děkuji Katka Č.
Odpověď MIRRA:
Na strie, samozřejmě nejlépe jako prevenci, doporučuji jak sérum DERMA BYST, tak balzám BYSTOL. Ráno vtírejte do pokožky na problematické partie balzám BYSTOL, večer několik kapek séra a poté balzám BYSTOL. Doporučuji vše aplikovat na vlhkou pokožku. Vhodné je také současné užívání biologicky aktivního doplňku stravy MIRRASET.
 
Dotaz: vlasy
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jaký přípravek si koupit na padání vlasů. Děkuji.
Odpověď MIRRA:
V tomto případě doporučuji mýt vlasy šamponem z řady JANTAR (podle typu vlasů, buď na mastné nebo suché nebo na každodenní použití, případně na jemné vlasy). Na umyté vlasy aplikujte masku proti vypadávání vlasů a na podporu růstu vlasů MIRT. Pro vnitřní užívání doporučuji biologicky aktivní doplněk stravy MIRRASET.
 
Dotaz: afty
Dobrý den, nějak se nemohu zbavit aftů... Kloktám tantum verde a po čase to zmizelo, ale po týdnu se opět objevily. Mam je již měsíc a pořád kloktám, užívám gelovou masticku mundisal, ale pořád nic. Lechtá mě v krku, mám neustale čepy. Neškrábe mě v krku ani nemam žlutou rýmu, jen sennou. Nevím, co to může znamenat. Dekuji za odpověď.N.
Odpověď MIRRA:
Při problémech s afty doporučuji kloktat (nejméně 2x denně ráno a večer) roztokem s ústní vodou JEDLOVÝ ELIXÍR. Krk zevně i přímo na čepy natírejte krém UNIVERSUM (také nejméně 2x denně ráno a večer). Pro celkové posílení organismu užívejte biologicky aktivní doplněk stravy MIRRADOL a potírejte místa lymfatických uzlin (krk, podpyží, třísla) balzámem STIMUL (ráno a večer na čistou kůži po hygieně).
 
Dotaz: černé tečky
Dobry den, chtěla jsem se zeptat, jak mohu bojovat proti černým tečkám??? A jaké přípravky bych na to měla používat.Dekuji
Odpověď MIRRA:
Černé tečky nebo-li komedony je třeba nejen odstranit, ale hlavně zajistit, aby se tvořily co nejméně, případně vůbec. Při pravidelném požívání výrobků kosmetiky MIRRA toho lze dosáhnout, protože tzv. nekomedonizuje (= zabraňuje tvorbě komedonů, komedony se postupně přestanou tvořit). Důvod je jasný: kosmetika MIRRA se vstřebává hluboko do kůže, nezůstává na povrchu a neucpává vývody mazových žláz. Používejte tedy ty přípravky, které jsou vhodné pro Váš typ pleti.
 
Dotaz: uzliny
Prosím o radu, syn, 9 let, má na krku zvětšené uzliny, které se při každém nachlazeni nebo infekci v těle ještě zvětší, existuje nějaký prostředek jak se zbavit nespecifikované infekce nebo pročiště lymfatických uzlin bez vedlejších účinků?dekuji
Odpověď MIRRA:
V tomto případě doporučuji jako prevenci potírat lymfatické uzliny na krku, ale i v podpaží a v tříslech ráno a večer balzámem STIMUL (vždy na čistou pokožku po hygieně). Během akutního zánětu i několikrát denně. Zároveň doporučuji jako prevenci kloktat 1x denně roztokem přípravku TONUS PLUS P (během akutního zánětu 2x denně a zároveň kapesník namočený v roztoku používejte jako priznicový zábal). Pro posílení organismu zevnitř doporučuji užívat biologicky aktivní doplněk stravy DIOVIT (poloviční doporučenou dávku určenou pro dospělé) a dlouhodobě čistit a posilovat oblast tlustého střeva střevním drenážním komplexem MIRANDA 1 (užívat opět poloviční doporučenou dávku určenou pro dospělé).
 
Dotaz:akné
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jaká kosmetika je na akné nejlepší. Můj přítel má celá záda posypaná velikými a bolestivými boláky. Poradíte? Diky
Odpověď MIRRA:
Pro Vašeho přítele doporučuji pro každodenní péči o pokožku:
ráno i večer mýt postižené partie pěnovým čistícím gelem MIRRASOFT, poté ztonizovat pleťovou vodou SELENA. Lokálně místa zánětu potírejte protizánětlivým gelem SILVER.
Doporučovala bych také dlouhodobě čistit organismus zevnitř - nejlépe biologicky aktivním doplňkem stravy LAMINARIA společně s přípravkem MIRRASET.
 
Dotaz: pigmentové skvrny
Dobrý den, je mně 36 let a mam mastnější pleť a na čele se mne udělala poměrně velká pigmentová skvrna. Prosím je možné se jí zbavit přípravkem Depigment popr. Linea? Za jak dlouho jsou vidět výsledky. Dekuji za pomoc Romana.
Odpověď MIRRA:
Pro zesvětlení pigmentových skvrn určitě doporučuji používat ráno a večer lokální depigmentační krém DEPIGMENT, který je vysoce účinný. Zároveň ovšem doporučuji dlouhodobě užívat biologicky aktivní doplněk stravy MIRANDA 1 pro očistu a posílení činnosti jater, aby se řešil důvod vzniku pigmentových skvrn i zevnitř.
 
Dotaz: Problém s červenáním
Dobrý den, již od útlého mládí mám problém s červenáním obličeje, jedná se především o t-zónu a tváře. Vyzkoušel jsem laser, řadu přípravků, ale žádný mi skutečně nepomohl a po některých se problém jestě zhoršil. Protože pracuji jako obchodní zástupce, stále jednám s lidmi a červenání mi skutečně vadí. Předem dekuji za radu Jarda
Odpověď MIRRA:
Doporučuji používat na pokožku obličeje ráno balzám ANGIO a večer krém LINEA, takto podpoříme nejen zesvětlení a vyrovnání barvy pleti, ale i mikrocirkulaci a zpevnění stěny krevních kapilár. Zároveň doporučuji užívat biologicky aktivní doplněk stravy MIRRASIL 2, který podporuje účinek doporučené kúry zevnitř.
 
Dotaz: je ZELENÝ ŠUM i na obličej?
Dobrý den, objednávala jsem si u Vás Zelený šum. Chci se zeptat, jestli ho můžu používat na obličej k odlíčení. Používala jsem kosmetiku Vichy a od ní pěnu, kterou jsem nanesla na vlhký obličej a smyla a pak jen dočistila nějakým pleťovým mlékem a vodou. Můžete mi případně doporučit nějaký jiný přípravek?
Odpověď MIRRA:
ZELENÝ ŠUM můžete použít samozřejmě i na obličej. Je také možné si jej smíchat v dlani s malým množstvím kosmetického mléka SAMET a touto emulzí obličej odlíčit a očistit. Poté smýt vodou. (Pro mastnou a aknózní pokožku je však vhodnější mycí gel MIRRASOFT). Pokožku obličeje je pak třeba, ještě před nanesením krému, ztonizovat vhodnou pleťovou vodou (podle typu pleti: suchá pokožka - HEDVÁBNÁ CESTA, normální a kombinovaná - MARGO, mastná a aknózní – SELENA nebo TEENAGER).
 
Dotaz: stárnoucí krk
Dobry den, seznamuji se s Vašimi výrobky postupně. O pleť se starám od mládí, ale nyní ve věku 46 let je už vidět povadlá pleť na krku. Několik let používám i na krk krémy velmi výživné, případně ty, které jsou doporučovány na péči o oční okolí. Jaké byste doporučili vy? Pleť mám spíše sušší a někdy přecitlivělou. Vlasy jemné se sklonem k plihnuti. 13letá dcera je alergická s lehkou formou akné, ale s mnohaletými projevy atopického ekzému (nyní olupující se kůže na chodidlech), jemné vlasy. Poradíte alespoň prvotní postupy? Dekuji.
Odpověď MIRRA:
Pro Vaši pleť doporučuji následující postup:
- pro odlíčení a čištění pleti používat pleťové mléko SAMET a následně čistou pokožku ztonizovat pleťovou vodou HEDVÁBNÁ CESTA.
- na oční okolí požívejte krém IRIS. Pro intenzivní péči je vhodné sérum na bázi kaviáru MIRRATOP (2-3x týdně 1 kapka okolo očí - večer).
- pro hydrataci obličeje, krku a dekoltu balzám NONA a jako výživu balzám UMA společně se sérem na bázi kaviáru DERMA BYST.
- případně pro intenzivní péči o obličej (1-2x týdně) KRÉM-MASKA s kaviárem lososovitých ryb. Kaviár má vynikající regenerační, vypínací a omlazující schopnost.
Pro péči o vlasy:
- šampon JANTAR pro jemné vlasy + KONDICIONÉR pro zvětšení objemu vlasů.
Pro Vaši dceru:
- balzám ALLERON střídat s krémem METELICE (zejména v zimě) + koupele, případně zábaly, v roztoku s TONUS PLUS D.
Pro posílení imunity doporučuji pro Vás obě užívat biologicky aktivní doplněk stravy DIOVIT.
 
Dotaz: Prosba o radu
Dobry den, je mi 42 let. Mám velmi suchou a citlivou pleť. Často mi zčervená pokožka na čele a v okolí nosu. Kožní lékařka mi píše hormonální mast na noc a pres den. Za několik dni se mi pokožka vyhojí a pak se to ale znovu opakuje. Na víčkách a pod očima se mi pokožka také občas vysušuje a pálí. Prosím Vás o radu, jaký krém bych mohla používat.Dekuji.
Odpověď MIRRA:
Pro Vaši pleť doporučuji následující péči:
- pro odlíčení a čištění pleti pleťové mléko SAMET, pro následnou tonizaci pleťovou vodu MARGO. Na oční okolí požívejte ráno i večer krém IRIS a na celý obličej balzám STIMUL pro zklidnění a zvýšení lokální imunity.
Domnívám se, že je žádoucí pročistit Váš organismus a posílit imunitní systém pomocí biologicky aktivních doplňků stravy LAMINARIA a DIOVIT.
 
Dotaz: Otěhotnění
Dobrý den, ráda bych se zeptala, jaké potravinové doplňky byste mi doporučili před otěhotněním nebo na podporu plodnosti. Dekuji za odpověď. Jana 28let
Odpověď MIRRA:
Pro celkové posílení organismu a na podporu plodnosti doporučuji užívat biologicky aktivní doplněk stravy MIRRASET a MIRRADOL. Zároveň doporučuji partie poprsí, podbřišku a třísel potírat 2x denně balzámem BYSTOL.
 
Dotaz: Zarůstání nehtů u nohou
Prosím o radu pro řešení problémů zarůstání nehtů u nohou. Jaký produkt by byl nejvhodnější. Zda použít Universum nebo miralgin nebo něco jiného.
Odpověď MIRRA:
V případě zarůstajících nehtů doporučuji potírat postižené místo nejprve gelem MIRRAFAG a následně balzámem MIRRALGIN. Nejméně 2x denně (ráno a večer po hygieně).
 
Dotaz: Prosím pomozte mi.
Dobrý den. Chci říci předem, že o vašich přípravcích jsme se učili ve škole a moc mě to zaujalo, hlavně když mám taky problémy s pletí, kterou mám velmi suchou v mém věku 19 let také celkem stárnoucí a hlavně velmi podrážděnou s akné, trpím na podrážděnou pleť s akné už od mých 12.let a pořád se toho nemůžu zbavit. Proto vás prosím jestli byste mi nemohli poradit s nějakým účinným mýdlem na tělo, obličej a ruce, slyšel jsem i od známých, že máte skvělá mýdla a taky jsem viděl ty změny na kamarádech, kteří používaly mýdlo značky mirra. Děkuju.
Odpověď MIRRA:
Pro ošetření pokožky obličeje doporučuji každodenní péči:
- ráno i večer umýt pěnovým čistícím gelem MIRRASOFT, poté ztonizovat pleťovou vodou MARGO. Lokálně místa zánětu potírejte protizánětlivým gelem SILVER.
- ráno pak nakonec celý obličej potřete balzáme BIFIRON
- večer namísto balzámu BIFIRON použijte balzám UMA
Jako sprchový gel doporučuji ZELENÝ ŠUM.
Doporučovala bych také užívat biologicky aktivní doplňky stravy LAMINARIA a MIRRASET.
 
Dotaz: suchá pleť
Prosím vás o radu: je mi 35 let a mám dost suchou pleť. Vypadá to ze už mám hlubší vrásky okolo očí a na čele. Jsem sice stále ve stresu, ale snažím se mazat obličej, ale moc to nepomáhá.Pleť je i viditelně unavená. Poraďte mi, co bych mohla nebo mela používat. Děkuji Vlasta
Odpověď MIRRA:
Doporučuji používat celou ZLATOU řadu MIRRA, která obsahuje černý a červený kaviár a vykazuje silný liftingový a omlazující efekt.
Pro posílení a omlazení organismu zevnitř doporučuji užívat biologicky aktivní doplněk stravy MIRRAVIT (komplex antioxidantů pro blokování nežádoucího působení volných radikálů) a samozřejmě celou řadu drenážních komplexů MIRANDA.
 
Dotaz: rozdíly v pokožce
Dobry den, ve složení Vašich úžasných krémů nalézáme mnoho roztodivných ingrediencí. Jak je možné, že všechny krémy, balzámy i masky pro ženy mohou používat i muži, ale mužskou řadu kosmetiky jen muži. Je opravdu, kromě parfemace, prostředek natolik rozdílný, že by u ženy nefungoval?
Odpověď MIRRA:
Máte pravdu. Všechny naše přípravky mohou používat muži i ženy. Ovšem přípravky určené speciálně pro muže (např. řada Elegance by Pierre Cardin) obsahují parfemaci a éterické oleje mužského směru, tzn. že příznivěji působí na podvědomí muže. Naopak třeba aromakompozice MIRRA EVA zase příznivě působí na podvědomí ženy.
Máme ale zkušenosti, že i přípravky určené mužům používají ženy a jsou spokojené. Takže je jen na Vás, pro který výrobek se rozhodnete.
 
Dotaz: ekzém nebo spálení ze solária
Dobrý de,n chtěla bych se zeptat, který přípravek bych měla použít na kůži, pokud se mi objeví ekzém nebo vyrážka ze solária, je bolestivá. Děkuji.
Odpověď MIRRA:
Po opalování (nejen v soláriu) doporučuji používat balzám TAINA. V případě výskytu solární alergie doporučuji zároveň používat také balzám ALLERON. Ráno a večer vždy nejprve balzám TAINA a za chviličku balzám ALLERON.
Je velmi důležité posilovat organismus zevnitř. Tady doporučuji užívat biologicky aktivní doplněk stravy MIRRAVIT (mocný komplex vitaminů a antioxidantů).
 
Dotaz: lupenka
Dobry den, moje maminka začala po přechodu trpět lupenkou na dlaních. Vyzkoušela už na to všechno možné včetně konopných mastí a krémů, ale ani ty už teď nezabírají - kůže je do hloubky rozpraskaná a silně svědí. Jaký přípravek od Mirry by mohl pomoci? Diky za odpověď. Katka
Odpověď MIRRA:
Na lupenku doporučujeme koupele (obden) v TONUS PLUS D a následně postižená místa potírat střídavě balzámem ALLERON a balzámem MIRRALGIN.
 
Dotaz: pigmentové skvrny
Prosim Vas, mam zaujem vyskusat vas pripravok krem depigment na odstranenie pigmentovej skvrny na hornej pere, kde si ho môzem kupit alebo objednat? je mozne, ze sa mi tento pigmentovy flek objavil po pouziti samoopažovacieho kremu na tvar? Prosim este o radu, co môze pomôct na pityriasis versicolor?
Odpověď MIRRA:
Krém DEPIGMENT si můžete zakoupit v některém z našich prodejních center nebo si jej můžete objednat přes náš e-shop, případně telefonicky na Zelené lince. Doporučuji, během jeho užívání, chránit pokožku před slunečním zářením.
Pro řešení problému s pityriasis versicolor doporučuji koupele v TONUS PLUS D (nejlépe obden) a postižená místa potírat ráno a večer krémem UNIVERSUM. Pro sprchování je vynikající sprchový gel ZELENÝ ŠUM.
 
Dotaz: cysty v játrech
Dobry den, mam velmi dobré zkušenosti s Vašimi výrobky a potřebovala bych poradit - manželovi diagnostikovali cysty v játrech, tak prosím o radu, jak správně použít Vaše biologicky aktivní doplňky. Dekuji za odpověď. Vaše spokojená zákaznice.
Odpověď MIRRA:
Pro Vašeho manžela doporučuji následující postup:
- nejprve pročistit střeva - MIRANDA 4 (2 tbl. 3x denně) + LAMINARIA (5 tbl. 1x denně, nejlépe ráno)
- po vyčištění střev následuje 1 týdenní přestávka
- a pak se již budete věnovat játrům - MIRANDA 1 + MIRRASIL 1 (užívat podle přiložené tabulky).
Oblast lymfatických uzlin i hrudník je vhodné potírat balzámem STIMUL.
 
Dotaz: Rada při výběru přípravku
Dobry den, rada bych vyzkoušela Vaše přípravky pro péči o pleť. Je mi 40 let, mám suchou citlivou pleť, na nose a bradě se mi snadno ucpávají póry, na tvářích mám rozšířené žilky. Nevím, které přípravky z Vaší široké nabídky vybrat, aby se jejich účinky nerušily a zároveň mi pomohly zmírnit mé problémy s pletí.
Odpověď MIRRA:
- pro odlíčení a čištění pleti pleťové mléko SAMET
- následně čistou pokožku ztonizujte pleťovou vodou MARGO
- jako denní krém použijte hydratační krém MIKRO OLIO
- jako noční krém použijte balzám REVENTON, který Vaši pokožku vyživí a pomůže řešit problém s rozšířenými cévkami
Zároveň doporučuji vnitřně užívat biologicky aktivní doplněk stravy MIRRASIL 2, který napomáhá pokožku ozdravit a posílit její obranné funkce.
Při pravidelném používání produktů MIRRA se Vám přestanou tvořit komedony a pokožka se přirozenou cestou vyčistí a rozjasní.
 
Dotaz: Oční okolí
Dobrý den, je mi 39 let a mám velké problémy s okolím očí. Jednou za čas mi otečou spodní i horní víčka, zrudnou a nemohu je mazat žádným krémem, protože mě pálí, svědí a jsou hodně suchá. Asi to bude nějaká alergie, ale lékaři zatím nic nezjistili. Poraďte jestli mohu vyzkoušet Vaši kosmetiku.
Odpověď MIRRA:
Potírejte oční okolí večer (po večerní hygieně) balzámem DONNA – vždy 1 kapka okolo každého oka. Po zklidnění oblasti očí používejte jako denní i noční krém přípravek IRIS. Balzám DONNA používejte pak jako prevenci 1-2x týdně večer.
Zároveň doporučuji pročistit ledviny a játra (MIRANDA 1 a MIRANDA 2).
 
Dotaz: je nějaký výrobek Mirra na hemoroidy?
Dobry den, mam dotaz, jestli je možná léčba hemoroidů některým výrobkem Mirra? Pokud ano-kterým? Dekuji.
Odpověď MIRRA:
Pro řešení problémů s hemoroidy doporučuji sedací koupel s TONUS PLUS P (při akutním problému každý den, jinak 1x týdně jako prevenci) a postižené místo potírat nejméně 2x denně (ráno a večer po hygieně) balzámem REVENTON.
Pro posílení organismu zevnitř doporučuji užívat biologicky aktivní doplňky stravy MEDELLA 2 + MIRANDA 4.
 
Dotaz: nehty
Potřebovala bych poradit z nehty. Mám je tvrdé, narostou dlouhé, ale třepí se mi.Odlupují se jako folie.Prosím který přípravek by mi pomohl k tomuto problému, který mam tak 5 měsíců. Ještě je mám zažloutlé.dekuji.
Odpověď MIRRA:
Pro posílení růstu zdravých nehtů doporučuji používat přípravek MIRRAFILM a sůl na manikúru MIRRIKA.
Vnitřně doporučuji kúru s MIRRASET + MIRRASELEN.
 
Dotaz: žádost
O přípravcích mirra jsem získala informace od kolegyně ze zaměstnání, která si je nemůže vynachválit. Z toho důvodu si Vás dovoluji oslovit s následující žádostí - je mi 45 let a mám dost citlivou, suchou pleť, tvoři se mi vrásky okolo očí a na čele - pomůžete mi prosím poradit, které přípravky bych měla používat?
Odpověď MIRRA:
Pro péči o Vaši pleť doporučuji následující postup:
- pro odlíčení a čištění pleti pleťové mléko SAMET
- následně čistou pokožku ztonizujte pleťovou vodou HEDVÁBNÁ CESTA
- jako denní krém hydratační krém MIKRO OLIO (v zimě jako noční krém)
- jako noční krém výživný krém LUNA nebo krém GALATEA (v zimě jako denní krém)
- oční okolí ošetřujte ráno i večer krémem IRIS
- pro intenzivní péči 1x týdně KRÉM-MASKU s kaviárem lososovitých ryb
 
 
Dotaz: KRÉM-MASKA s kaviárem lososovitých ryb
Dobry den, začala jsem používat mimo jiné váš produkt Krém-maska s kaviárem lososovitých ryb a jsem s ním maximálně spokojená. Nanáším si ho 1-2x týdně večer a ráno mám po něm nádhernou a zklidněnou pleť. Chtěla bych se zeptat, jestli je možné používat krém každý den? Děkuji za odpověď! Dita
Odpověď MIRRA:
KRÉM-MASKA s kaviárem lososovitých ryb je přípravek, který patří do intenzivní péče. Proto je lepší, když tuto masku nebudete používat každý den, ale tak, jako doposud: 1-2x týdně. V případě, že byste si chtěla dopřát intenzivní kúru, tak je možné masku aplikovat každý den, ale jen 7-14 dnů. Pak opět 1-2x týdně. Intenzivní kúru můžete zařadit 1x za 2 měsíce. Připomínám, že tato maska se, stejně jako ostatní krémové a gelové masky MIRRA, nesmývá! Naneste pouze malé množství, jako byste aplikovala krém.
 
Dotaz: Citlivá,stárnoucí pleť
Prosím o doporučeni vhodného přípravku na plťt.Věk 60 let, pleť velmi citlivá na jakoukoli kosmetiku. Prosím o doporučení pleťového krému a krému na oční okolí (suchá pokožka s tmavými kruhy od používání očních kapek), aby nedráždil oči (glaukom). Dekuji Petra K.
Odpověď MIRRA:
Pro péči o Vaši pleť doporučuji jednoduché základní ošetření:
- oční okolí potírejte ráno a večer krémem IRIS
- obličej, krk a dekolt krémem LUNA.
Pro odlíčení a čištění Vaší pleti je vhodné pleťové mléko SAMET a pro následnou tonizaci pleťová voda HEDVÁBNÁ CESTA.
 
Dotaz: viróza – jaké doplňky stravy
Ráda bych si objednala výrobky – vitaminy - MIRRANDA 3 a DIOVIT, protože jsem překonala virózu. Je dobré si vyčistit průdušky a posílit imunitu?
Odpověď MIRRA:
Vámi vybrané doplňky stravy jsou opravdu velmi vhodné pro posílení organismu a očistu plic, průdušek a dutin. Pro doplnění bych ještě doporučila aromakompozici AROMA IMUNOL.
 
Dotaz: problematická pleť po padesátce
Je mi 55 let a stále mám mastnou pórovitou pleť bez vrásek (často i akné). Prosím o radu, jaké přípravky by byly pro mne vhodné a také mě moc zajímá, zda je možno bez problémů použít na Vaše krémy a gely make-up. Děkuji za odpověď.
Odpověď MIRRA:
Pro ošetření pokožky Vašeho obličeje doporučuji každodenní péči:
- ráno i večer umýt pěnovým čistícím gelem MIRRASOFT, poté ztonizovat pleťovou vodou SELENA. Lokálně místa zánětu potírejte protizánětlivým gelem SILVER.
- ráno pak nakonec celý obličej potřete balzáme BIFIRON
- večer namísto balzámu BIFIRON použijte balzám UMA
Pro intenzivní péči doporučuji aplikovat 1x týdně ČISTÍCÍ MASKU.
Po ošetření pokožky s MIRROU je samozřejmě možné použít dekorativní kosmetiku.
 
Dotaz: ekzém
Mám ekzém na očních víčkách a v okolí pochvy. Poraďte mi prosím co s tím. Eva
Odpověď MIRRA:
Pro řešení problému s ekzémem na očních víčkách doporučuji balzám na řasy DONNA (potírat čistou kůži každý den večer).
V případě ekzému v okolí pochvy doporučuji potírat postižené partie ráno a večer (vždy na čistou kůži po hygieně) krémem UNIVERSUM.
 
Dotaz: vrásky a popraskané cévky
Dobrý den, objednávám si od Vás krémy od Mirry, prosím, mohla byste mi doporučit nějaký dobrý krém, který by byl hlavně na vrásky a zároveň zpevňoval kapiláry-popraskané cévky? Ještě se zeptám na ten krém na celulitidu, zda je účinný?
Odpověď MIRRA:
Balzám, který napomáhá zpevňovat kapiláry je ANGIO a účinná je také KRÉM-MASKA s kaviárem lososovitých ryb. Pokud byste chtěla účinek ještě podpořit zevnitř, doporučuji užívat biologicky aktivní doplněk stravy MIRRASIL 3.
Na ošetření celulitidy je určen ANTICELULIT pack, vytvořený novou revoluční technologií, využívající možnosti neurokosmetiky. Používání těchto produktů je velmi snadné a rychlé (podrobný postup je součástí packu). Samozřejmě je žádoucí jeho účinek podpořit zdravou stravou a pravidelným pohybem.
 
Dotaz: podmínky registrace
Chci se zeptat na podmínky registrace a odběru Vaší kosmetiky MIRRA. Tuto kosmetiku již trochu znám a proto jsem se rozhodla ji pravidelně objednávat.
Odpověď MIRRA:
Náš sortiment si můžete objednat mailem (objednavky@mirralux.cz) nebo telefonicky na Zelené lince 800 100 834 nebo na tel 00420 224 152 037 nebo přes náš e-shop (www.kosmeceutika.cz). Podmínky nákupu a případného členství v klubu MIRRA jsou uvedeny v sekci Jak nakupovat/Obchodní podmínky.
 
Dotaz: těhotenství a železo
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli je Váš doplněk stravy FERRUM vhodné k užívat během těhotenství (konkrétně 6. měsíc), když mi na základě krevního obrazu byl zjištěn nedostatek železa (nižší hemoglobin, červené krvinky apod.).
Odpověď MIRRA:
Biologicky aktivní doplněk stravy FERRUM lze užívat i v době těhotenství i během kojení. Užívejte, prosím, dle doporučeného dávkování na etiketě.
 
Dotaz: vaginální problém
Potřebuji se zbavit kvasinek (vaginální problém). Začala jsem 3x denně používat INTIM gel a pak je na to myslím Mirra lvice, že ano? Ta se nanáší na tampon? Celou dobu těhotenství, s tím nikdo nic nedělal a teď mi nasadili léky, ale nechci je brát. Myslím, že těhotenství by mělo být bez léků. Tak se toho potřebuji zbavit, zatím jsem to i s gelem lubrikantem tlumila. Když jsem měla problém. Tak jsem to tím zmírnila.
Odpověď MIRRA:
Na problém s kvasinkami pomáhá jednak MIRRA LVICE i UNIVERSUM (oba na tampon a vkládat). V mnoha případech se osvědčilo tyto přípravky střídat. Vzhledem k tomu, že se většinou jedná o vleklou nebo opakovanou záležitost, doporučuji také opakovaně užívat vnitřně MIRANDU 4.
 
Dotaz: jsou opalovací přípravky pro děti?
Dobrý den, jsem Vaše stálá zákaznice a na Vaše kosmetické přípravky nedám dopustit. Také je užívají má vnoučata již od narození (2,5 roky,1rok, 3 měsíce) a jejich pleť je úžasná. Chtěla jsem se zeptat, zda Vaše opalovací krémy mohou užívat i tak malé děti i na obličej. Samozřejmě je dcery nevystavují sluníčku, ale přece jen nějakou sluneční ochranu potřebují. Mnohokrát děkuji za odpověď a přeji krásný den.
Odpověď MIRRA:
Opalovací přípravky HELIOS jsou naprosto šetrné a mohou je používat i ty nejmenší děti na tělíčko i obličej.
 
Dotaz: bércové vředy
Prosím o radu, zda ve Vaší produkci existuje nějaký přípravek, který by se mohl použít na bércové vředy.
Odpověď MIRRA:
Při problémech s bércovými vředy doporučujeme 2x denně (ráno a večer) okolí rány potírat balzámem STIMUL a přímo do rány aplikovat protizánětlivý gel SILVER. Tato kombinace se velmi dobře osvědčila.
 
Dotaz: testy na zvířatech
Dobrý den, prosím, je Vaše kosmetika a jednotlivé složky kosmetických přípravků testovány na zvířatech?
Odpověď MIRRA:
Kosmetika MIRRA není testována na zvířatech.
 
Dotaz: je vhodný MIRRALGIN pro děti?
Mám roční dítě a chtěla bych se zeptat jestli mohu Mirralgin použít při růstu zoubků, na uklidnění bolesti v dásních. Zajímá mě, jestli je pro tak malé dítě vhodný, když čtu jeho složení tak mě nenapadná nic proč by nebyl.
Odpověď MIRRA:
Balzám MIRRALGIN je vhodný všude tam, kde se projeví bolest. Po úrazu, operaci, bolestech svalů, kloubů, páteře, hlavy a samozřejmě i zubů. MIRRALGIN má, stejně jako ostatní produkty MIRRA, potravinářské atesty a lze jej proto aplikovat nejen na kůži, ale i na vnitřní sliznice, případně do rány. Působí protizánětlivě, mírně chladí, ulevuje při bolesti, urychluje vstřebávání hematomů a výrazně podporuje hojivé procesy i hluboko pod kůží.
Vzhledem ke svému složení je vhodný i pro nejmenší děti. Při růstu zoubků potřete lehce tvářičku a kolem pusy, můžete i zevnitř dásně. Stačí malé množství, ale několikrát denně. Při pádu nebo uhození dítěte, hned postižené místo natřete MIRRALGINEM za chvilku bolest přestane.
 
Dotaz: cysty v prsou
Slyšela jsem, že máte v nabídce přípravky proti cystám v prsou. Můžete mi prosím poslat nějaké bližší informace?
Odpověď MIRRA:
V tomto případě doporučuji potírat poprsí 2x denně (ráno a večer po hygieně) balzámem BYSTOL. Pro vnitřní užívání doporučuji alespoň 1měsíční kúru s biologicky aktivními doplňky stravy MIRRASET a MIRRASELEN.
 
Dotaz: balzám na rozšířené žilky ANGIO
Jak se má aplikovat gel ANGIO? Na očištěnou pleť? Může být na něj použit běžně užívaný krém?
Odpověď MIRRA:
Balzám ANGIO, stejně tak, jako všechny ostatní krémy MIRRA, se aplikuje vždy na čistou pokožku. Nejlépe trochu vlhkou. Je možné jej používat jako denní i noční krém na celý obličej, případně pod make-up. Jen pozor v zimě, jestliže teplota klesne pod 5°C, používejte ANGIO pouze na noc, případně na den, když jste v teplé místnosti. Vzhledem k jeho hydratačním vlastnostem by nevytvořil ochranu před chladem.
 
Dotaz 2 : balzám na řasy
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli tento výrobek opravdu zhušťuje a prodlužuje řasy znatelným způsobem a za jakou dobu tento efekt nastane.
Odpověď MIRRA:
Balzám na řasy DONNA napomáhá ozdravení celého okolí očí, zklidňuje a dodává aktivní látky potřebné pro růst zdravých řas. Vzhledem k tomu, že řasy rostou poměrně pomalu, efekt je opravdu znatelný až za několik týdnů.
 
Dotaz 1: křečové žíly
Chtěl bych se zeptat, zda je produkt Reventon proti křečovým žilám vhodný i v těhotenství? Moc Vám děkuji za odpověď.
Odpověď MIRRA:
Balzám proti křečovým žilám REVENTON je naprosto bezpečný a je doporučeno jej používat i během těhotenství, příp. v době kojení.
 
 

 

Kontakt
MIRRA s.r.o.
Tel: 734153239

Aktuality
Novinky molekulární kosmetologie MIRRA. Novinky molekulární kosmetologie MIRRA.

 

JIŽ V PRODEJI PROFESIONÁLNÍ ŘADA PRO KOSMETICKÉ SALONY


LOTION - TONIK (200 ml) pro mastnou (suchou) pleť - tonizující, hydratační pleťová voda ve výhodném balení pro kosmetické salony  

 

 

ČISTÍCÍ PLEŤOVÉ MLÉKO (200 ml) univerzální jemná péče pro odlíčení make-upu i nečistot pleti a očního okolí ve výhodném balení pro kosmetické salony

 

 

OČNÍ KRÉM (50 ml) výživný krém pro vyhlazení jemných vrásek ve výhodném balení pro kosmetické salony

 

 

MASÁŽNÍ TUHÝ OLEJ (200 ml) pro masáž obličeje i těla s přírodními oleji a  CO2-extrakty pro masážní salony

 

13.05.2022